Esteu aquí

Notícia

Buddy Fit, guanyador de l’Imagine Express 2015 en la categoria de Salut

El projecte respon al repte llançat per Sanofi i Social Diabetes ‘Com podem mobilitzar als pacients amb diabetis tipus 2 per a què tinguin una vida activa?’

AddToAny buttons: 
06.03.2015

Buddy Fit, una aplicació dirigida al col·lectiu de diabètics i creada per promoure l’exercici físic entre els pacients, ha estat el projecte guanyador en la categoria ‘salut’ de l’Imagine Express 2015,  una iniciativa d’innovació que promou la generació d’idees.

El projecte dóna solució al repte plantejat per Sanofi i Social Diabetes Com podem mobilitzar als pacients amb diabetis tipus 2 per a què tinguin una vida activa?, que forma part del projecte Diabeting –en el qual col·labora Biocat– i que van llançar en el marc del concurs Imagine Express amb l’objectiu de reconèixer i implementar les millors propostes tecnològiques.

L’objectiu principal del projecte Diabeting és oferir una solució eficaç per què les persones amb diabetis tipus 2 tinguin una vida més activa. L’aspecte clau del repte era “mobilitzar”. Mobilitzar en dos sentits: per què les persones amb diabetis de tipus 2 es moguin i per a dotar-les d’una solució tecnològica que les ajudi a tenir una vida més activa.

D’aquesta manera l'app, creada per Oliver Pou, Santiago Flores i Albert Cerezo, uneix a pacients i buddies per què aquests últims es facin responsables de l’estat físic dels pacients diabètics i els motivin a seguir fent esport.  

Els guanyadors de cada categoria del concurs (salut, cultura/turisme, social i tema obert) van presentar els seus projectes al 4YFN el passat 2 de març, dins el marc del Mobile World Congress. Ho van fer després de tornar d’un viatge de 3 dies en tren, que els va portar a Barcelona, París i Londres. En el transcurs d’aquest viatge les idees es van convertir en projecte i els integrants de cada equip van començar a desenvolupar el seu prototip i un business plan

Buddy fit

Projectes guanyadors Imagine Express 2015. - © Foto: Imagine Express

Contingut relacionat: 
Categories: