Esteu aquí

Notícia

Business Bridge: Biocat visitarà BioTurku (Finlàndia)

AddToAny buttons: 
10.05.2007

El Vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, acompanyat del Conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, i del Conseller d'Educació, Ernest Maragall, realitzarà una visita institucional a Finlàndia els dies 19 i 20 del proper mes de juny.

La innovació empresarial, el desenvolupament tecnològic i la internacionalització són els eixos fonamentals d'aquest viatge oficial. En aquest marc, Biocat (BioRegió de Catalunya), representada pel president del seu Comitè Executiu, Manel Balcells, visitarà la bioregió de BioTurku i establirà relacions de col·laboració.
Amb l'objectiu de fer d'agents de suport en la recerca de noves oportunitats internacionals de negoci per a les empreses i institucions catalanes de biotecnologia, els interessats en acompanyar aquesta delegació es poden posar en contacte amb Biocat.
Seguint el model de col·laboració que es va iniciar amb les visites a Singapur i l'Índia, Biocat buscarà acords i llaços de cooperació en aquest viatge institucional i empresarial a Finlàndia.

Les empreses interessades en participar en aquesta missió d'innovació han de posar-se en contacte amb Xavier Rúbies, director d'Afers Científics de Biocat (xrubies@bioregiocat.net / +34 93 310 33 30).

Contingut relacionat: 
Categories: