Esteu aquí

Notícia

'la Caixa', Barcelona Activa i Biocat lliuren els premis BioEmprenedorXXI de 2013

L'acte, el dia 19 de novembre, comptarà amb la conferència "Current and future trends in fast emerging biomedical technologies" de l'emprenedor i inversor nord-americà Michael Dillhyon.

AddToAny buttons: 
29.10.2013

Redacció

Un total de 14 projectes empresarials de l'àmbit de les ciències de la vida han participat en el programa BioEmprenedorXXI d'aquest any, que ha arribat a la sisena edició de la mà de "la Caixa", Barcelona Activa i Biocat. De juny a mitjan d'octubre, els emprenedors han participat en accions de formació pràctica en cada una de les àrees del pla d'empresa per validar la viabilitat i la consistència de la idea de negoci, entrenament de competències i mentoring personalitzat. 

Dels projectes participants, tres seran premiats amb 10.000, 5.000 i 3.000 euros i amb diverses accions de formació, internacionalització, comunicació i incubació. El lliurament dels guardons es farà el dia 19 de novembre a Barcelona amb els representants de les entitats promotores. L'acte està obert a la comunitat empresarial i científica i al final hi haurà un espai per facilitar el networking.

A més, també es comptarà amb la conferència Current and future trends in fast emerging biomedical technologies, a càrrec de l’emprenedor i inversor nord-americà Michael Dillhyon. Dillhyon resideix actualment a Suïssa i és Managing Partner de l'empresa Avadilon. Ha estat nomenat el primer Entrepreneur in Residence de SystemsX, la iniciativa més important en ciències de la vida a Suïssa per promoure les col·laboracions publicoprivades. També forma part del comitè d'assessors del consorci europeu HealthTIES, per impulsar la innovació en tecnologies mèdiques, on participa Biocat.

9.30 h – 9.40 h  Benvinguda
Carles Trenchs, director general de Caixa Capital Risc
Susana Tintoré, directora executiva de Serveis a les Empreses de Barcelona Activa
Montserrat Vendrell, directora general de Biocat

9.40 h – 10.30 h  Conferència a càrrec de Michael Dillhyon
10.30 h – 10.50 h  Presentació dels cinc projectes finalistes
10.50 h – 11 h  Lliurament de premis
11 h – 12 h  Aperitiu-networking

Els interessats a participar-hi confirmeu l'assistència abans del 15 de novembre.

Data: 19 de novembre de 2013
Hora: de 9.30 h a 12 h
Lloc: Palau Macaya • Passeig Sant Joan, 108 • Barcelona (mapa)

Cal remarcar que al llarg de les cinc primeres edicions de BioEmprenedorXXI s'han constituït 34 empreses (a data de 31 de desembre de 2012), principalment, de l'àmbit de la biotecnologia i els dispositius mèdics.

Consultes:
Biocat (Carlos Lurigados) • clurigados@biocat.cat • Tel. +34 93 310 33 30
Barcelona Activa (Itziar Blasco) • itziar.blasco@barcelonactiva.cat • Tel 93 401 96 29

Una iniciativa de:
     
Amb el suport de:
   

Mosaic Biomedicals va guanyar els premis de l'any passat. A la foto, Judit Anido - Foto: © Biocat, Jordi Cabanas.