Esteu aquí

Notícia

CataloniaBio i HealthTech Cluster es fusionen en una associació que representarà més de 170 empreses

El 9 de gener s’obrirà la convocatòria d'eleccions per elegir la junta directiva

AddToAny buttons: 
14.12.2017

Els socis de CataloniaBio i HealthTech Cluster han aprovat la integració d’ambdues entitats en una única associació sota la marca CataloniaBio &  HealthTech. La nova associació, amb seu al Parc Científic de Barcelona, passa a representar més de 170 empreses, a més d'agents col·laboradors com hospitals, centres de recerca i universitats.

Les negociacions i el procés de fusió s’ha realitzat al llarg d’aquest any i ha comptat amb el suport institucional d’ACCIÓ i l’assessorament legal d’RCD.

“La unió amb HealthTech Cluster encaixa amb l’estratègia que vam definir el 2014 amb la nova junta sobre què havia de ser CataloniaBio. Buscàvem creixement, visibilitat i projecció del teixit empresarial biomèdic”, ha explicat Ignasi Biosca, president sortint de CataloniaBio i conseller delegat de Reig Jofre.

“Ens convertirem en un referent de la innovació”, ha dit Albert Gallart, president sortint de HealthTech Cluster i director general de Grupo Pulso. “Amb aquesta integració ens hem anticipat i anem per davant d’altres països amb ecosistemes en salut”, ha argumentat Albert Giralt, vicepresident sortint de HealthTech Cluster i director general d’Avinent.

CataloniaBio & HealthTech tindrà set línies estratègiques: networking intern i extern, innovació i transferència tecnològica, aliances internacionals, inversió i finançament, gestió del talent, marc regulador i comunicació.

La convocatòria d'eleccions per elegir la junta directiva de la nova associació s'obrirà el proper 9 de gener i les candidatures que es presentin optaran a dirigir CataloniaBio & HealthTech els propers 4 anys. El període electoral serà del 25 de gener al 7 de febrer de 2018. 

 

CataloniaBioHT

D'esquerra a dreta, Jaume Amat (CataloniaBio-Specipig), Albert Giralt (HealthTech Cluster-Avinent), Ignasi Biosca (CataloniaBio-Reig Jofre), Albert Gallart (HealthTech Cluster-Grupo Pulso), Clara Campàs (CataloniaBio-Kern Pharma), Melqui Calzado (CataloniaBio) i Manel Pretel (HealthTech Cluster)

Contingut relacionat: 
Categories: