Esteu aquí

Notícia

Catalunya es consolida internacionalment a la BIO

Biocat (la BioRegió de Catalunya) inicia la seva presència a la convenció BIO 2007 amb tres accions que potencien la internacionalització de la biotecnologia del país

AddToAny buttons: 
07.05.2007

Com a preàmbul de la convenció BIO que ha estat inaugurada avui dilluns 7 a Boston (Massachusetts), Biocat va organitzar ahir una recepció per al conjunt del pavelló català i per als científics del nostre país que viuen en aquesta ciutat. A la recepció van assistir també representants del pavelló espanyol, liderat per l'ICEX (Institut de Comerç Exterior) i la Fundació Genoma España. Manel Balcells, president de la Comissió Executiva de Biocat, es va adreçar als assistents per expressar la seva satisfacció pel que estava ja essent un èxit del sector biotec català.

D'altra banda, aquest dilluns matí, Manel Balcells ha estat convidat d'honor del Premier d'Ontario, l'Hon. Dalton McGuinty, també ministre d'Innovació i Recerca, en un esdeveniment organitzat pel govern d'aquesta regió canadenca en el seu pavelló a la convenció BIO. Balcells ha compartit aquest honor amb representants dels governs d'Índia i Japó, convidats d'honor en virtut dels acords que els tres països han signat amb Ontario. En el cas de Catalunya, es tracta d'un memorandum d'intencions, la signatura de la qual ha estat impulsada per la Conselleria d'Innovació, Universitats i Empresa.

La participació de Catalunya en aquesta convenció d'abast mundial, per primer cop amb pavelló propi en aquesta edició, es consolidarà l'any vinent amb un augment d'espai del 100% per a les nostres empreses i institucions, a BIO San Diego 2008.

Contingut relacionat: 
Categories: