Esteu aquí

Notícia

Catalunya serà novament present a la fira internacional BIO (2008)

AddToAny buttons: 
15.11.2007

El passat mes d'octubre es va donar el tret de sortida per a la participació a la convenció internacional de la Biotechnology International Organization (BIO), que el proper any tindrà lloc a San Diego (Estats Units) els dies 17 a 20 de juny de 2008. Aquesta trobada és una de les cites clau per a tots aquells actors implicats en la biotecnologia, ja que suposa la fira més important del món del sector, en l'àmbit internacional.

Per segon any consecutiu, Biocat coordina per a Catalunya -juntament amb ICEX i Fundación Genoma España (organitzadores a nivell estatal)- la presència catalana dins del pavelló oficial espanyol. En virtut del compromís aconseguit entre BIO i ICEX durant la darrera edició, així com de l'antiguitat en la participació com a pavelló individualitzat i el nombre d'empreses estimades, en aquesta ocasió el pavelló català duplicarà el seu espai amb un total de 250 m2. El dia 9 de novembre finalitzava el termini obert per a inscriure's a la fira i que permetia disposar d'estand propi dins del pavelló català.

Amb l'objectiu de facilitar la participació del major nombre d'empreses possibles, i tal i com ja es va fer l'any passat, s'han posat en marxa una bateria d'ajuts econòmics de diferents institucions (ICEX, Genoma España, COPCA i Biocat), que permetran assistir a la convenció amb les condicions més avantatjoses possibles.

A banda de la subvenció econòmica, Biocat també acompanya les empreses amb la resta dels tràmits derivats (viatges, allotjament, transport de mercaderies, decoració de l'estand, etc.) i s'encarrega de la gestió directa d'alguns d'aquests processos.

Segons els previsions per aquesta propera edició, s'esperen més de 20.000 assistents i al voltant de 2.200 empreses exhibidores provinents de més de 70 països. Aquestes xifres són una mostra de la bona oportunitat que aquesta fira suposa, tant des del punt de vista del negoci que genera com per l'ocasió per veure i avaluar les darreres tendències del sector.

Per a més informació: Montse Daban (mdaban@biocat.cat) / Silvia Labé (slabe@biocat.cat)

Contingut relacionat: 
Categories: