Esteu aquí

Notícia

El CDTI forma experts en la gestió de projectes europeus del 7PM

Entitats d'R+D+I espanyoles poden presentar la sol·licitud fins al 12 d'abril de 2012. La formació és teòrica i pràctica, amb estades a l'oficina del CDTI a Brussel·les.

AddToAny buttons: 
13.03.2012

Redacció

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) ha obert el termini, fins al 12 d'abril de 2012 (inclòs), per a les sol·licituds al programa de formació teòrica i pràctica d'experts en la presentació i gestió de projectes del 7è Programa Marc (2007-2013).

Aquest programa està dirigit a entitats espanyoles relacionades amb activitats d'R+D+I, preferentment, relacionades amb els programes marc de la Unió Europea.

A part de la formació teòrica, que s'iniciarà el proper mes de maig, hi ha la possibilitat de fer estades temporals a l'oficina del CDTI (Spanish Office of Science and Technology, SOST) a Brussel·les. Les estades s'estructuraran en dos períodes, amb un màxim de sis assistents.

Les sol·licituds que es presentin passaran un procés d'avaluació i selecció del CDTI, que valorarà tots els aspectes sol·licitats a la memòria, principalment el pla de treball o actuació prevista per l'entitat, així com la formació, capacitat i experiència del gestor proposat per a la capacitació.

Per a més informació, consulteu el web del CDTI.

El 7PM dóna suport, a través de fons europeus, a les pimes, centres de recerca i universitats.

Contingut relacionat: