Esteu aquí

Notícia

El CEBR crea un directori europeu de biomarcadors

Totes les entitats catalanes que treballen en aquest àmbit estan convidades a participar-hi

AddToAny buttons: 
16.07.2014

El Consell Europeu de BioRegions (CEBR) ha creat el Global Cluster Biomarker Programme, un directori  d'actors en biomarcadors, tant del món empresarial com acadèmics. L'objectiu d'aquest directori és la creació d'aliances entre totes les agrupacions i organitzacions que el formen, contribuint a la difusió del potencial dels biomarcadors per a la recerca clínica i d'altres aplicacions.

Actualment la pàgina web del Global Cluster Biomarker Programme alberga un directori amb més de 200 entitats actives en l'àmbit dels biomarcadors, des de pimes i grans companyies fins a grups de recerca i universitats.

Biocat, conjuntament amb el BioM Biotech - Clúster de desenvolupament GmbH AG (Alemanya), el Clúster de Salut de Wallonia (Belgium), Genopole Evry (França), Berlin-Branderburg- Regió de la capital Alemana (Alemanya), el Clúster de Biosalut de Luxemburg, i el Parc Tecnològic Heidelberg (Alemanya) i UppsalaBio (Suècia), han promogut la formació d’aquest directori.

El llençament públic del programa es va fer durant la BIO2014, i des de llavors el nombre d'entitats que en formen part no ha deixat de crèixer. Durant el llençament, membres del CEBR, clústers de països no europeus i empreses en biomarcadors es van reunir per presentar les seves entitats. D'entre altres empreses, la biotecnològica catalana Anaxomics va presentar els seus serveis de consultoria en matèria de biomarcadors.

Les empreses i entitats de recerca catalanes interessades en formar part del Global Cluster Biomarker Programme, poden posar-se en contacte amb l'Àrea de Desenvolupament de Negoci (lrogel@biocat.cat).

Mireia Coma, cap de l'Unitat de Negoci-Fisiologia Molecular d'Anaxomics, presentant els seus serveis en biomarcadors.

Contingut relacionat: 
Categories: