Esteu aquí

Notícia

Cecot atorga a CataloniaBio el premi a la millor associació

AddToAny buttons: 
11.11.2008

La patronal Cecot ha premiat CataloniaBio (Associació Catalana d’Empreses Biotecnològiques) per la seva tasca en la millora de les activitats i serveis per als seus associats. El lliurament d’aquest Reconeixement al Progrés Empresarial va tenir lloc el 6 de novembre en la 14ª edició de la Nit de l’Empresari, en un acte presidit per Antoni Castells, conseller d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya.

Segons el president de CataloniaBio, Carlos Buesa, “aquest guardó és un reconeixement públic a la tasca que des de l’associació estem duent a terme per aconseguir situar la biotecnologia en la primera línea de l’economia catalana, recolzant les empreses que desenvolupen les seves activitats en aquest sector”.

Des de l’any 2006 l’objectiu de CataloniaBio és proporcionar una plataforma comuna per defensar els interessos de totes aquelles empreses catalanes biotecnològiques i biomèdiques. I no només això, ja que també participa de forma constructiva i integradora en la definició de les actuacions orientades a promoure i impulsar el desenvolupament del sector com a futur motor de l’economia catalana. Avui dia CataloniaBio ja agrupa a més de 60 empreses catalanes.

Altres guardonats per la patronal Cecot han estat el Centre de Recerca i Investigació de Catalunya (CRIC) com a institució; Venair Ibérica, S. A., com empresa més internacional; Estambril, S. A., com empresa més innovadora; Descontaminaciones e Informes Medioambientales, S.L., com a servei més dinàmic; Drivania Internacional, millor jove iniciativa empresarial; i Andreu Mas-Colell com a personalitat. També s’han distingit les empreses centenàries Daunís S. A., de Sabadell, i PIM Pujadas, S. A., de Rubí.

Més informació: web de CataloniaBio