Esteu aquí

Notícia

En cinc setmanes d’immersió clínica, els alumnes de d·HEALTH Barcelona han identificat prop de 1.000 necessitats no satisfetes

Les solucions proposades podran optar a un premi de 200.000 dòlars (150.000 euros) per finançar el desenvolupament dels seus projectes.

AddToAny buttons: 
29.11.2013

Redacció

A finals d’octubre va començar el període d'immersió clínica dels alumnes del programa Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona) que proporcionarà innovacions disruptives al sistema sanitari català, i que ha permès identificar ja gairebé 1.000 necessitats clíniques no cobertes.

Durant vuit setmanes, els alumnes distribuïts en tres grups se submergeixen en les rutines de tres centres sanitaris de prestigi internacional que col·laboren amb el programa: l'Hospital Clínic, l'Institut Guttmann i l'Hospital Sant Joan de Déu. Durant aquest temps, es relacionen amb el personal mèdic i amb els pacients i estan presents en consultes, intervencions quirúrgiques i participen en la resta de les activitats que comporta l'assistència sanitària amb un objectiu: identificar necessitats mèdiques no satisfetes per, després, desenvolupar solucions innovadores.

A l'Hospital Sant Joan de Déu, els alumnes de d·HEALTH Barcelona estan... Més informació sobre la immersió clínica al post From bedside to bench to bedside publicat al blog i al web de Moebio.

Pots seguir el programa a Twitter @moebiobarcelona amb l'etiqueta #dHEALTHBcn.

Organitza:    Una iniciativa de:
       
Amb el suport de:
      
Col·laboradors:
        
Corporate partners:
  

L'equip del programa d·HEALTH de Biocat que fa la immersió clínica a l'Institut Guttmann.

Categories: