Esteu aquí

Notícia

La cinquena edició de Health & BioTeam Dating reuneix més de 80 trobades virtuals entre científics i experts en negoci

La trobada d’'speed dating' ha comptat amb 16 projectes de grups de recerca i 27 executius interessats en aportar el seu coneixement en estratègia i gestió empresarial

AddToAny buttons: 
05.11.2020

La cinquena edició de Health & Bio Team Dating es va celebrar el dimarts, 3 de novembre, amb un nou èxit de participació: 87 reunions agendades, 16 projectes procedents de grups de recerca de l’àmbit de les ciències de la vida i la salut i 27 executius interessats en aportar el seu coneixement en estratègia i gestió empresarial. Aquest any, la trobada d’speed dating s’ha celebrat en format virtual.

En total, l’esdeveniment ha facilitat al llarg de les seves edicions més de 600 reunions entre prop de 300 professionals. BStartup de Banc Sabadell, CataloniaBio & HealthTech i Biocat van crear la iniciativa el 2015, després de veure que “el sector necessitava companyies potents i amb equips sòlids, tant des del pilar de la ciència com del negoci”, va remarcar Jordi Naval, Director General de Biocat, durant la presentació de l’acte.Segons Yolanda Pérez, directora de BStartup de Banc Sabadell, el format Health & Bio Team Dating ha demostrat la seva eficàcia reunint investigadors amb experts en negoci per impulsar noves startups i projectes en les ciències de la vida i la salut”. Mentre que Marta Palicio, membre de la junta de CataloniaBio & HealthTech i directora d’Innovació de Biokit (Werfen Group), va comentar que “les bones idees han d'arribar als pacients i als professionals i institucions de la salut. Aquesta iniciativa és valuosa i innovadora connectant talent, com hem vist amb MiWEndo”.

MiWEndo, un cas d’èxit recent

Els co-fundadors de MiWEndo van participar a l’Inspirational Talk que va donar el tret de sortida a la jornada, abans de l’inici de les reunions. La companyia està desenvolupant un projecte per aplicar la tecnologia de microones a les endoscòpies per millorar la identificació de pòlips malignes, precursors de càncer colorectal.

Sobre la seva experiència a l’hora de posar en marxa l’spinoff de la Universitat Pompeu Fabra, l’Hospital Clínic i ICREA, la CTO Marta Guardiola va destacar que “conèixer l’Ignasi Belda, el nostre actual CEO, al Health & Bio Team Dating 2018 va ser clau en el pacte de socis i en la transferència amb la universitat”.

Categories: