Esteu aquí

Notícia

Comencen els preparatius per BES París i BIO Philadelphia al 2015

Durant els propers mesos Biocat llençarà una convocatòria per les empreses i institucions de la BioRegió

AddToAny buttons: 
09.12.2014

Amb la missió de continuar dinamitzant i promovent el sector de les biociències a Catalunya, Biocat torna a estar present el 2015 en dos dels congressos de partnering més importants de la industria biotecnològica i farmacèutica: BIO-Europe Spring (BES) a París i BIO 2015 a Philadelphia. Aquestes dos fires representen una gran oportunitat per les empreses i institucions de la BioRegió per impulsar els seus negocis a través de la creació de noves aliances, l’obertura de noves línies de negoci i la presència al mercat estranger.  

BIO-Europe Spring 2015

BIO-Europe Spring (BES), l’edició de primavera del congrés BIO-Europe, se celebrarà del 9 al 11 de març de 2015 a París. El BES atrau anualment als principals líders d’empreses del sector biotecnològic, farmacèutic, financer i de la innovació, tant d’empreses ben establertes com d’empreses emergents d’Europa (72%), Amèrica del Nord (19%) i de la resta del món (9%).

El congrés ofereix en l'edició de 2015 reunions de partnering, un extens programa de conferències i workshops, presentacions d’empreses —entre les que es troben les catalanes Esteve i Almirall—  així com expositors comercials i de serveis. En l’última edició a Turín, Itàlia, van participar 2.083 delegats de 42 països, 1.209 empreses i 61 expositors i es van realitzar 132 presentacions d’empreses.

Biocat ha portat a Barcelona dos de les edicions del BES, les dels anys 2010 i 2013, i al 2015 disposarà d'un estand que estarà al servei de les companyies i institucions de la BioRegió com a punt de contacte i distribució de materials promocionals. 

BIO Philadelphia 2015

Biocat coordina la delegació catalana que assistirà a la BIO 2015, la convenció biotecnològica més important del món i que tindrà lloc a Philadelphia del 15 al 18 de juny de 2015.

Un any més la delegació catalana gaudirà d’un espai diferenciat dins del pavelló espanyol —estand #2301, coordinat per l'ICEX—, que es troba en un lloc privilegiat a una de les entrades principals de la fira i al costat dels principals sponsors d'aquesta. A principis de l’any vinent, Biocat llençarà la convocatòria oficial per participar amb la delegació catalana a la BIO Philadelphia 2015. Amb un preu molt ajustat, les empreses tindran la possibilitat de tenir visibilitat amb un estand o de tenir una entrada de partnering dins del mateix pavelló. Des de Biocat animem a totes les empreses que hi vulguin assistir a que ens facin arribar el seu interès i comentaris.

Lúltima edició, la BIO San Diego 2014, ha comptat  amb 3.166 empreses —incloent 26 companyies i institucions catalanes— i 15.667 delegats de 66 països, representant les principals empreses biotecnològiques, les 25 millors farmacèutiques, les 20 millors CRO i CMO i més de 300 institucions acadèmiques.

Aquesta reunió de biotecnologia, la més influent del món, contarà en la seva propera edició amb més de 1.700 expositors i amb sessions que cobriran els temes més atractius de la ciència d’avantguarda, així com esdeveniments de networking diaris i reunions de partnering one-to-one

Biocat ha estat present a BIO San Diego 2014.