Esteu aquí

Notícia

Compte enrere per aterrar a la BIO Atlanta 2009 (EUA)

AddToAny buttons: 
08.05.2009

El vicepresident del Govern de Catalunya, Josep Lluís Carod-Rovira, ha presidit aquest matí un esmorzar de treball amb una cinquantena de representants de la delegació catalana que viatjarà a la Biotechnology International Organization 2009, la trobada de referència mundial de la biotecnologia. Amb l’objectiu de preparar la presència de catalana a la convenció, la reunió ha servit per posar en comú els objectius i els interessos de les empreses i entitats que hi participen, així com per fer palès el suport i l’aposta del Govern pel sector biotecnològic i biomèdic català.

La BIO, així es coneix al sector, reunirà uns 20.000 visitants de 70 països diferents. Aquest any tindrà lloc a la ciutat d’Atlanta (EUA), del 18 al 21 de maig. La delegació catalana, la més nombrosa de tot l’Estat espanyol, estarà composada per 30 empreses i 14 institucions i suposarà una representació de més de 90 professionals del sector.

Per tercer any consecutiu, Biocat coordina la presència catalana (juntament amb l’ICEX i Genoma España) dins del pavelló oficial de l’Estat, amb l’objectiu de representar i promocionar el sector, exposar els seus desenvolupaments i establir partenariats.

El pavelló espanyol, seguint el model de la darrera edició, es distribuirà en format de bioregions: Catalunya, País Basc, Madrid i Andalusia. La BioRegió de Catalunya, gràcies al creixent interès de les empreses catalanes, ocuparà prop de 400 metres quadrats d’un total de 1.000 metres quadrats del pavelló i, seguint la tendència de l’any passat, gairebé duplicarà la seva representació.

Així, doncs, el pavelló català tindrà 25 estands d’empreses i un estand de Biocat, que s’ha posat a disposició de les institucions de recerca, organismes i starts-up relacionades amb la biotecnologia que han volgut assistir-hi.

Speaker’s corner per a les empreses

Entre altres novetats d’enguany, cal destacar la presència d’un amfiteatre per a presentacions d’empreses (speaker’s corner), situat al pavelló català, que estarà a disposició de tota la delegació estatal per facilitar la presentació de serveis o resultats de projectes de recerca als visitants del congrés. Està previst que hi participin 28 entitats, 17 de les quals seran catalanes.

Pavelló de la BioRegió de Catalunya (veure catàleg)
Hall B1 - Estand núm. 1725
BIO 2009 - Georgia World Congress Center – Building B - Atlanta (EUA)

Programa de conferències d’empreses

Dossier informatiu per a les empreses/institucions participants

Més informació: events@biocat.cat

Contingut relacionat: 
Categories: