Esteu aquí

Notícia

El Consell Europeu de Bioregions celebra una trobada sobre innovació clínica

Reunirà responsables d'hospitals i clústers europeus capdavanters en ciències de la vida, entre ells Catalunya, els dies 21 i 22 de novembre a Estocolm.

AddToAny buttons: 
07.11.2013

Redacció

El Consell Europeu de Bioregions (CEBR), que actualment presideix la directora general de Biocat, Montserrat Vendrell, organitza una trobada sobre innovació clínica els dies 21 i 22 de novembre de 2013 a Estocolm. Sota el títol ICT and life sciences in meeting clinical and patient needs. Sectorial cluster convergence and the role of the cluster manager, el CEBR vol reunir els responsables i gestors d'hospitals i clústers capdavanters en ciències de la vida d'arreu d'Europa tant del CEBR com els que no en formen part.

De Biocat hi participarà Jordi Fàbrega, director de l'Àrea de Desenvolupament de Negoci, que presentarà el nou programa Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona) promogut per Biocat per aportar innovació disruptiva al sector sanitari català i amb el qual Barcelona s'ha incorporat a la primera divisió de ciutats referents en innovació en tecnologies mèdiques.

La trobada se centrarà en com es poden crear aliances productives entre els actors de l'àmbit clínic de diferents regions, les maneres de mobilitzar tecnologies convergents —on tenen cabuda la nanotecnologia i la biotecnologia— i les eines que poden ajudar a impulsar la innovació, amb l'objectiu final de millorar l'eficiència clínica i l'atenció al pacient. També s'avaluarà com s'han d'ajustar aquestes accions amb les estratègies d'especialització intel·ligent emergents (RIS3) d'Europa i la ruta pràctica per implementar-les.

Inscripció (gratuïta per als membres de CEBR i 150 € per als no membres)

Data: 21 i 22 de novembre de 2013
Lloc: Estocolm (Suècia)

Contingut relacionat: 
Categories: