Esteu aquí

Notícia

Es constitueix la nova junta de CataloniaBIO

Ignasi Biosca substitueix Antonio Parente com a president de la patronal

AddToAny buttons: 
04.02.2014

La nova junta directiva de CataloniaBIO, la patronal de les empreses biotecnològiques de Catalunya, va celebrar la seva reunió constituent el dia 28 de gener. Ignasi Biosca, conseller delegat del grup farmacèutic català Reig Jofre, és qui agafa el relleu d'Antonio Parente com a president de l'associació. La candidatura d’Ignasi Biosca va ser l’única presentada, i així es va proclamar com a junta definitiva el dia 14 de gener.

La nova directiva està formada per Antonio Parente de BCN Peptides; Ana Maiques d’Starlab; Clara Campàs d’Advancell; Eduard Valentí d’Esteve; Jaume Amat de Bioemprèn; Joan Puig de Kymos; Jose Vicente Terencio de Grifols; Josep Maria Echarri d’Inveready; Marc Martinell de Minoryx i Ricard Munné de GP Pharm. El secretari general de l’associació segueix sent en Jordi Rovira.

Durant la reunió constituent, la nova junta va decidir convocar una trobada per a tots els associats per presentar els eixos estratègics del futur de CataloniaBIO, així com respondre les preguntes que puguin plantejar-se. La reunió es celebrarà el 20 de març al Parc Científic de Barcelona (PCB).

Més informació al web de CataloniaBIO.

Ignasi Biosca, nou president de CataloniaBIO

Contingut relacionat: