Esteu aquí

Notícia

d·HEALTH participa a la fira Biz Barcelona

Biocat presenta el seu programa a l'estand A 108, ubicat al Pavelló 1, nivell 0 de la Fira de Barcelona

AddToAny buttons: 
13.05.2014

El programa Design Health Barcelona (d·HEALTH) estarà present a la fira Biz Barcelona celebrada els propers 4 i 5 de juny. Aquest programa de Biocat es presentarà a l'estand A 108, situat dins el Pavelló 1 del nivell 0 de les instal·lacions de la Fira de Barcelona.

Jorge Juan Fernández, director acadèmic del programa formatiu i també director d’e-Health i Salut 2.0 a l’Hospital Sant Joan de Déu, s’encarregarà d’impartir la xerrada “L’ambient hospitalari com a impulsor de l’emprenedoria: l’experiència d·HEALTH” (The hospital environment as an entrepreneurship ignitor: the d·HEALTH experience). Fernández parlarà dels resultats obtinguts al llarg de la primera edició del programa d·HEALTH Barcelona i aprofundirà en les estratègies educatives per a joves que vulguin desenvolupar les seves habilitats emprenedores i el seu talent de cara al futur. 

Els Fellows de l’edició d’enguany Markus Wilhelms i Eloy Opisso, vinculats amb l’Institut Guttmann, compartiran les seves experiències al llarg del programa juntament amb la intervenció de Jorge Juan Fernández.

Biz Barcelona és una fira empresarial organitzada per Barcelona Activa que, en la seva tercera edició, es centrarà en com accelerar els negocis i oferir eines útils per a emprenedors i petites i mitjanes empreses.

Data: 4 i 5 de juny de 2014
Lloc: Fira de Barcelona • Recinte de Monjuïc • Pavelló 1 • Nivell 0 • Estand A 108 • Av. Reina Maria Cristina • Barcelona

Més informació, al web de Biz Barcelona.

Imatge de l'edició de 2013 de la fira Biz Barcelona. - Foto: © Biz Barcelona

Contingut relacionat: 
Categories: