Esteu aquí

Notícia

Divertir-se amb la ciència al PRBB

El Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona organitza una jornada de portes obertes el dissabte 5 d'octubre.

AddToAny buttons: 
18.09.2013

Redacció

El Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) obrirà les portes el dissabte 5 d'octubre a tota la ciutadania que tingui interès a conèixer de prop com treballen els científics i les instal·lacions d'un equipament científic capdavanter pel que fa a la investigació en ciències de la vida. La festa científica del PRBB ha estat un èxit de participació les últimes cinc edicions i mostra d'això és que l'any passat les entrades es van exhaurir en pocs dies.

La jornada de portes obertes del PRBB és gratuïta i està especialment pensada per a les famílies. Com a síntesi del programa, hi haurà:

  • Visites guiades per l’edifici i els laboratoris (de 10 h a 18 h)
  • Experiments i activitats sobre l'ADN (de 10 h a 18 h)
  • Converses científiques sobre la genètica i els cognoms, la contaminació de l’aire, la bioinformàtica, la immunologia, l’Alzheimer, entre d'altres.
  • Cafè científic
  • Jocs d'estimulació cognitiva

Al PRBB hi treballen 1.400 professionals de 55 països i set entitats independents de recerca, amb una despesa en R+D acumulada d'uns 80 milions d'euros per any. L'edifici del parc, al costat de l'Hospital del Mar, és un dels més singulars de Barcelona i ocupa 55.000 metres quadrats (40.000 per a ús científic). El PRBB està ocupat al 100% i actualment no disposa d'espais per llogar.

Podeu seguir l'acte a Twitter @the_prbb amb l'etiqueta #openprbb.

Data: 5 d'octubre 2013
Hora: de 10 h a 19 h
Lloc: PRBB • C/ Doctor Aiguader, 88 • Barcelona

Inscripcions i programa complet a: http://www.prbb.org/ca/openday

Tallers científics a la jornada de portes obertes de 2012 - Foto: © PRBB.

Contingut relacionat: