Esteu aquí

Notícia

ECCP 2010, el partenariat europeu en oncologia

AddToAny buttons: 
13.07.2010

Del 15 al 17 de setembre se celebrarà la segona edició de l’ECCP 2010 a Oslo (Noruega), la trobada europea orientada a partenariat en oncologia, on es reuneixen les principals biotec, executius de business development i licensing de la indústria farmacèutica, inversors i investigadors i metges amb voluntat innovadora.

L'ECCP és una trobada de negocis dirigida a construir partenariat entre els actors emergents i consolidats en oncologia, per atraure inversió i per establir aliances i col·laboracions en els àmbits de diagnòstic, terapèutic, drug delivery, imatge i tecnologies mèdiques. Com a esdeveniment especialitzat en un dels àmbits de la salut més rellevants, ofereix punts forts als assistents com:

  • Focalització en oncologia.
  • Un programa que té com a eix central el partenaritat.
  • Trobades one-to-one preagendades en una plataforma de partenariat on-line.
  • Sessions, taules rodones conferències, presentacions i estudis de casos.
  • Networking.

Entre els patrocinadors hi ha empreses i entitats com Amgen, Sanofi-Aventis, Merc&Co, Novartis, Pfizer, Bayer i l’Enterprise Europe Network (EEN).

L’edició anterior, celebrada a Tolosa, va reunir 365 participants de 22 països, representants de 263 empreses i es van celebrar més de 500 reunions.

L’ECCP 2010 tindrà lloc al Folketeateret, al centre de la ciutat d’Oslo, i s’iniciarà amb una recepció a l’Oslo Opera House el dia 15 de setembre.

Inscripcions

Per a més informació sobre la participació de Biocat a l'ECCP 2010, cal enviar un correu electrònic a comunicacio@biocat.cat.

 

La recepció inaugural de l'ECCP 2010 es farà a l'emblemàtic edifici de l'Oslo Opera House.

Contingut relacionat: 
Categories: