Esteu aquí

Notícia

Els experts estan convençuts que l’epigenètica té un paper central en la lluita contra el càncer

Primera edició de "Barcelona Conference on Epigenetics and Cancer: Challenges, Opportunities and Perspectives", una sèrie de conferències que es faran els propers cinc anys i que aspiren a convertir-se un una referència internacional.

AddToAny buttons: 
19.11.2013

Redacció

B·Debate i l’Institut de Medicina Predictiva i Personalitzada del Càncer (IMPPC) han convocat investigadors nacionals i internacionals líders en la recerca del càncer, els dies 21 i 22 de novembre a CosmoCaixa Barcelona, amb l’objectiu de discutir els aspectes fonamentals de la biologia del càncer i l’epigenètica, i les possibilitats d’explotar aquest coneixement per al desenvolupament de nous tractaments.

Barcelona Conference on Epigenetics and Cancer: Challenges, Opportunities and Perspectives és la primera d’un seguit de conferències que tindran lloc a Barcelona els propers cinc anys i que aspiren a convertir-se un una referència internacional en aquest camp. La primera edició està codirigida científicament pel Dr. Manuel Perucho, investigador i director de l'IMPPC, i el Dr. Marcus Buschbeck, cap del grup de treball sobre l'epigenètica del càncer a l'IMPPC, i comptarà amb més de 400 assistents.

Més informació al web de B·Debate.

Pots seguir-nos a Twitter @bdebate amb les etiquestes #BDebate #cancer.

Data: 21 i 22 de novembre de 2013
Lloc: CosmoCaixa • C/ Isaac Newton, 26 • Barcelona (mapa)

Organitzadors:
   
Col·laboradors:
     
Contingut relacionat: 
Categories: