Esteu aquí

Notícia

Ensenyant totes les fases de desenvolupament d'un fàrmac

L'Escola d'Estiu del Medicament, aquest any a Tolosa de Llenguadoc, està promoguda per Biocat, el PCB i entitats franceses i quebequeses de prestigi.

AddToAny buttons: 
04.06.2013

Redacció

L'Escola d'Estiu del Medicament (SSM5), un dels programes formatius més innovadors que s'ofereixen per conèixer la cadena de valor completa del desenvolupament i producció de medicaments, compleix cinc anys i ja acumula més de 80  participants de 10 països. L'edició d'enguany es farà del 7 al 12 de juliol a la Universitat Paul Sabatier de Tolosa de Llenguadoc (França), entitat organitzadora juntament amb el Parc Científic Barcelona (PCB), Biocat, la Universitat de Mont-real, Montréal InVivo, Oncopôle i la Fundació InnaBioSanté. L'SSM5 s'emmarca dins el projecte Transbio Sudoe on hi participen 32 entitats del sud-oest d'Europa, entre elles, Biocat, el PCB, el Parc de Recerca UAB i CataloniaBIO.

L'SSM5 està adreçada a estudiants de l’àmbit de les ciències de la vida (graduats, màster, doctorats i postdoctorals), professionals de la indústria biofarmacèutica i de les agències reguladores, investigadors i periodistes científics.

Ofereix:

  • Professorat compost per experts de primer nivell de la indústria biofarmacèutica i d’entitats de recerca dels Estats Units, el Canadà, França i Espanya.
  • Formació de 40 hores basada en presentacions d’experts, l'estudi de casos d’èxit i seminaris sobre tota la cadena de valor del desenvolupament d’un medicament, des de la idea fins al mercat.
  • Visites a empreses i instituts de recerca de la regió de Tolosa de Llenguadoc, una de les més dinàmiques en el foment de la innovació en biomedicina d’Europa.
  • Certificat de participació de l’Escola de Doctorat de la Universitat Paul Sabatier.
  • Estada en un campus universitari que té 32.000 estudiants, 65 laboratoris i 127.600 metres quadrats dedicats a la recerca.

Inscripció (fins al 22/6/2013)

Beques per als estudiants de Catalunya
(EXHAURIDES. NO S'ADMETEN NOVES SOL·LICITUDS)

Es disposa de deu beques que cobreixen la inscripció (300 €), l’allotjament i els dinars proveïts per l'organització de l'SSM5 (300 €), i el cost del viatge fins a Tolosa de Llenguadoc en l’itinerari definit per Biocat. Queden exclosos els sopars i altres despeses no associades a l'SSM5.

Per optar a una beca cal enviar la següent documentació, abans de 12 de juny, al correu electrònic acasta@biocat.cat:

  • Carta expressant l’interès i les raons per assistir a l'SSM5.
  • CV actualitzat.
  • Text definint els interessos actuals en la recerca biomèdica i plans futurs de desenvolupament professional.

La resolució es comunicarà per escrit a tots els sol·licitants abans del dia 15 de juny. Les beques s'atorgaran segons criteris d’igualtat i de capacitats establerts per Biocat i, en el cas de tenir més de 10 candidats que compleixin els criteris, es farà per estricte ordre de recepció de les sol·licituds.

Consultes:
Biocat
Àrea de Desenvolupament de Negoci
Alex Casta (Responsable de Transferència Tecnològica i Innovació)
acasta@biocat.cat
Tel. +34 93 310 33 89

Coorganitzen:
          
Amb el suport de:
   

Els participants de l'SSM4 en un centre de recerca de Mont-real el juliol de 2012.

Categories: