Esteu aquí

Notícia

Entra en funcionament el nou Directori de Biocat

S'amplia la informació qualitativa de les empreses i entitats del bioclúster català per potenciar la seva projecció internacional.

AddToAny buttons: 
17.01.2013

Redacció

Des d'aquesta setmana es pot consultar el nou Directori de Biocat (http://www.biocat.cat/directori), que després d'un acord signat amb l’empresa Venture Valuation, propietària de la base de dades de referència internacional BiotechGate, integra en un únic cercador la informació de la qual disposaven les dues entitats.

La nova versió del directori presenta una millora qualitativa de la informació pública de les empreses i entitats del sector biotecnològic, biomèdic i de les tecnologies mèdiques de Catalunya. Més concretament, cada fitxa s'ha ampliat amb diversos camps com el pipeline, la informació financera, clients i col·laboracions, un actiu molt important tant per dur a terme anàlisis que permetin conèixer millor el bioclúster català com per projectar-lo a nivell internacional.

Un altre benefici que tindran els usuaris d'aquesta eina a partir d'ara és que la informació que s'ofereix es gestionarà d'una manera més eficaç, ja que Venture Valuation disposa d'uns mecanismes d'actualització que permetran incorporar de forma més ràpida els canvis que es produeixin a les empreses i entitats.

A banda del directori d'empreses i entitats sectorials, Biocat també publica un directori amb els grups de recerca de l'àmbit de les ciències de la vida i una relació de les plataformes cientificotècniques al nostre país.

El Directori Biocat, la primera edició del qual es va crear el 2007, és l’únic del sector a Catalunya, de consulta oberta i on-line (en anglès).

Les empreses i entitats que vulguin actualitzar les dades o donar-se d’alta (gratuïtament) han de complimentar aquest formulari: http://biocat.biotechgate.com/app/info/add_company.php

Per a qualsevol consulta, cal adreçar-se a l'equip responsable de Gestió del Coneixement de Biocat: Cristina Alonso (calonso@biocat.cat) i Mònica Montero (mmontero@biocat.cat).

El Directori Biocat té més de 1.200 fitxes amb informació qualitativa de tots els agents de la BioRegió de Catalunya.

Contingut relacionat: 
Categories: