Esteu aquí

Notícia

Experts europeus en recerca mèdica busquen aliances per avançar en l’àmbit del diagnòstic dins de la medicina personalitzada

Biocat, membre de l’Aliança de Clústers Europeus de Diagnòstic, participa a la primera trobada Euromediag International Convention a Montpeller.

AddToAny buttons: 
06.07.2011

REDACCIÓ

Montpeller acull la primera trobada de l’Euromediag International Convention (EIC 2011) els dies 6 i 7 de juliol, que reuneix representants d’empreses, centres de recerca, associacions de pacients i institucions per buscar i desenvolupar noves vies del diagnòstic in vitro que avancin cap a una medicina personalitzada a Europa.

Les sessions de networking i els debats organitzats permetran conèixer i intercanviar idees dels diferents agents europeus implicats en el desenvolupament dels biomarcadors, la medicina translacional, la medicina personalitzada i les malalties d'inflamació reumatoide, entre altres.

La convenció, que està organitzada per EuroMeDiag, compta amb la participació de Biocat, com a membre de l'Aliança de Clústers Europeus de Diagnòstic (EDCA). A la convenció també hi participen la resta de membres de l'Aliança: la xarxa de diagnòstic del clúster Eurobiomed (Llenguadoc-Rosselló i Provença-Alps-Costa Blava, a França); el grup de diagnòstic in vitro del clúster de competitivitat en salut BioWin (Valònia, Bèlgica); Life Science Cluster Krakow (de Cracòvia, Polònia); Nexxus Scotland (Escòcia); Oxfordshire Biotech Network (Òxford); Uppsala Bio (Suècia) i ZMDB (Berlin-Brandenburg, Alemanya). L’EDCA es va constituir formalment i legalment a Brussel·les el passat 30 de juny.

De Catalunya hi participen l'empresa biotecnològica Oryzon i el Parc Taulí amb l'objectiu de trobar futurs socis per als seus projectes internacionals i també donar-los a conèixer davant d’una audiència diversificada dins l’àmbit de diagnòstic. La Dra. Marta Palicio, Project Developer d'Oryzon, ha estat convidada en el programa oficial de la convenció per participar a la taula rodona Biomarkers and translational medicine: new paradigms for personalized medicine, el dia 7 a les 9h.

Biocat ha promogut la participació de les empreses catalanes, proporcionant-los assessorament i informació i oferint el seu estand als delegats perquè puguin reunir-se i exposar els seus projectes davant la resta de participants europeus.

Dia: 6 i 7 de juliol de 2011
Lloc: Montpellier SupAgro • 2, place Pierre Viala • Montpeller (França)

Empreses i centres de recerca treballaran junts per definir amb èxit noves vies de diagnòstic in vitro.

Contingut relacionat: 
Categories: