Esteu aquí

Notícia

Ferran Sancho és escollit nou rector de la UAB

En anteriors governs de la UAB ha ocupat la funció de vicerector d'Investigació, vicedegà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i coordinador de Doctorat.

AddToAny buttons: 
04.06.2012

Redacció

El catedràtic de Fonaments de l'Anàlisi Econòmica, Ferran Sancho (Barcelona, 1953), ha estat escollit nou rector de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a la segona volta de les eleccions que van tenir lloc el 31 de maig.

Sancho ha obtingut el 55,53% del vot ponderat, i l'altre candidat, Pere Solà, catedràtic de Teoria i d'Història de l'Educació, el 44,47%.

La participació ha estat elevada: el professorat doctor amb vinculació permanent a la Universitat, un 73,07%; el personal acadèmic i investigador en formació que exerceix funcions de docència, 29,32%; els estudiants de grau i de postgrau, 15,21%; i el personal d'administració i serveis, 62,36%.

Entre el personal docent i investigador ha guanyat el candidat Ferran Sancho; mentre que en el col·lectiu d'estudiants i personal d'administració i serveis, el més votat ha estat Pere Solà.

Aquests resultats són provisionals, la proclamació definitiva es farà el dia 5 de juny.

Més informació en el web de la UAB.

Ferran Sancho és un economista format entre la UAB i Berkeley - Foto: © UAB.

Contingut relacionat: