Esteu aquí

Notícia

La Festa de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació 2014 se centra en la relació recerca-empresa

L’edició d’enguany prepara activitats pels dies 4, 5, 14, 15 i 20 de juny

AddToAny buttons: 
14.05.2014

La Festa de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació 2014, organitzada per Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, tindrà lloc els propers dies 4, 5, 14, 15 i 20 de juny. Un any més, la Festa vol apropar la ciència a la ciutadania, fent enguany especial èmfasi en la relació entre la recerca i l’empresa.

El dimecres 4 de juny a la tarda s'inaugurarà el festival al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona. Andrea Ferrari, president executiu de la iniciativa de recerca Flagship Graphene, presentarà l'acte.

El dijous 5 de juny se celebrarà al Disseny Hub Barcelona (DHUB) la jornada “Recerca i empresa: col·laborar per competir millor”, on es posaran en comú les experiències dels diferents agents, es presentaran casos d'èxit de transferència de tecnologia i innovació empresarial i es compartiran reptes comuns a empreses i entitats d'investigació, com l'atracció d'inversions.

Al llarg de dissabte 14 i diumenge 15 de juny la Festa de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació es trobarà al Parc de la Ciutadella de Barcelona. L’espai es convertirà un any més en un laboratori amb activitats participatives per apropar el coneixement al públic, així com per tractar i presentar projectes nascuts de la unió recerca-empresa.

El divendres 20 de juny es celebrarà l’acte de clausura al Parlament de Catalunya, en el qual es presentaran exemples de transferència de coneixement i es convidarà als representants dels àmbits de la recerca i l'empresa a expressar les seves idees per millorar la col·laboració entre els agents.

Dates: 4, 5, 14, 15 i 20 de juny
Lloc: Saló de Cent, DHUB Barcelona, Parlament de Catalunya i Parc de la Ciutadella (Barcelona)

Més informació al web oficial de la Festa de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació.

El Parc de la Ciutadella és un dels escenaris de la Festa de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació. - Foto: © Bernard Gagnon