Esteu aquí

Notícia

El Fòrum de la BioRegió de Catalunya té un nou soci: l'Ajuntament de Sant Boi

AddToAny buttons: 
10.09.2008

Aquest dimarts 9 de setembre l’Ajuntament de Sant Boi ha signat la seva adhesió al Fòrum de la BioRegió de Catalunya (Biocat), l’òrgan assessor i de participació de les entitats col•laboradores de Biocat. La signatura del conveni ha estat a càrrec d’en Manel Balcells, president de Biocat, i d’en Jaume Bosch, alcalde de Sant Boi.

L’acord respon a la voluntat d’ambdues parts de cercar noves vies per potenciar la recerca i la innovació al nostre país. En el cas de la ciutat de Sant Boi, mitjançant una aposta estratègica, avalada per la Generalitat de Catalunya, per a convertir-se en un referent nacional i europeu en l’àmbit de la salut mental comunitària. I per part de Biocat en la tasca d’aglutinar esforços i comprometre els diferents agents que intervenen en el sector, incloent-hi les administracions locals a més de les empreses, parcs científics, hospitals, universitats, i altres organitzacions públiques i privades.

L’adhesió de l’Ajuntament de Sant Boi a Biocat va ser aprovada el passat mes de juliol pel Ple Municipal. Ara, la presència en el Fòrum de la BioRegió de Catalunya permetrà l'Ajuntament de Sant Boi tenir una presència activa en aquesta iniciativa i proposar el desenvolupament de projectes propis en l'àmbit de la salut mental comunitària.

Contingut relacionat: 
Categories: