Esteu aquí

Notícia

El Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona arriba a la setena edició i segueix donant suport a les empreses joves

Coorganitzat pel COMB, Iese, Barcelona Activa, Biocat i Fira de Barcelona, el Fòrum d’Inversió coincideix amb el congrés MIHealth, el dia 24 de maig.

AddToAny buttons: 
27.03.2012

Redacció

La setena edició del Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona tindrà lloc el dia 24 de maig de 2012 en el marc d’un esdeveniment internacional de l’àmbit de la gestió sanitària i la innovació clínica a Barcelona, el congrés MIHealth.

Un cop més, el Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona ofereix l’oportunitat a les empreses i emprenedors amb projectes de biotecnologia, dispositius mèdics, serveis sanitaris i tecnologies de la informació relacionades amb la salut amb un elevat potencial de creixement, de presentar-se davant inversors del sector i de la Xarxa d’Inversors Privats i Familiy Offices de l'Iese. Les entitats que promouen aquesta trobada són el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), Iese, Barcelona Activa, Biocat i Fira de Barcelona.

Poden presentar els projectes, abans del 3 de maig, tot tipu d’empreses (early stage) o equips amb projectes innovadors de desenvolupament de negoci.

Més informació i inscripció (per presentar projectes o assistir al Fòrum com a inversors o públic) al web del COMB.

Dia: 24 de maig de 2012
Hora: 17 h
Lloc: Palau de Congressos de Barcelona • Av. Reina Maria Cristina, s/n (recinte firal Montjuïc) • Barcelona

La inscripció al Fòrum d’Inversió és gratuïta i només dóna accés a la sala on se celebrarà i a la zona comercial del congrés MIHealth. Si vols accedir a totes les activitats de MIHealth, inscriu-te on-line amb el codi VNP4QD2S i obtindràs un 25% de descompte.

Informació sobre l'anterior edició:

Entitats promotores:

      

Presentació de l'empresa Rehub a l'últim Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona - Foto: © COMB.

Contingut relacionat: 
Categories: