Esteu aquí

Notícia

Fundació Lilly, dotze anys de premis a la recerca biomèdica

Aquest reconeixement es dóna a científics que hagin contribuït al desenvolupament de la biomedicina i les ciències de la salut a l'Esta espanyol. Les candidatures per a l'edició 2013 es poden presentar fins al 28 de febrer.

AddToAny buttons: 
05.02.2013

Redacció

La Fundació Lilly ha obert una nova convocatòria, la dotzena, dels seus premis a la recerca biomèdica en dues modalitats: preclínica i clínica. Aquests guardons, de caràcter nominal i dotats amb una quantia de 40.000 euros cada un, reconeixen la trajectòria científica d'excel·lència d'investigadors que hagin contribuït al desenvolupament de la biomedicina i les ciències de la salut a l'Estat espanyol.

El jurat dels premis està integrat pel consell científic assessor de la Fundació Lilly, al qual se sumen els guardonats de les dues últimes edicions: Felipe Casanueva, cap del Servei d'Endocrinologia i Nutrició de l'Hospital Clínic de Santiago i director científic del CIBER de Fisiopatologia d'Obesitat i Nutrició; F. Xavier Bosch, director del Programa de Recerca en Epidemiologia del Càncer de l'Institut Català d'Oncologia (ICO-IDIBELL); Xavier Estivill, coordinador del Programa Gens i Malaltia del Centre de Regulació Genòmica (CRG), i Jesús Egido de los Ríos, cap del servei de Nefrologia i Hipertensió de la Fundació Jiménez Díaz.

Els candidats poden ser proposats per persones o institucions de l'àmbit científic fins al dia 28 de febrer de 2013.

Més informació al web de la Fundació Lilly.

Consultes:
Fundació Lilly
Tel. +34 91 781 50 70
fundacionlilly@lilly.com

Aquests premis s'han consolidat com un dels més prestigiosos en el seu àmbit a l'Estat espanyol.

Contingut relacionat: