Esteu aquí

Notícia

Fusió de Reig Jofre i Natraceutical per crear la quinta farmacèutica cotitzada

Reig Jofre tindrà el 74% de la nova empresa

AddToAny buttons: 
30.06.2014

El laboratori Reig Jofre i Natraceutical han formalitzat un protocol de fusió que es preveu serà efectiu a finals d'aquest any. La integració de Reig Jofre a Natraceutical farà que la facturació agregada de la nova companyia ascendeixi a 150 milions d’euros. Es convertirà així en el cinquè laboratori farmacèutic espanyol per xifra de negocis cotitzat al mercat de valors espanyol, per darrera de companyies com Grífols, Almirall, Rovi o Faes Farma.

La nova companyia tindrà la seva seu a Sant Joan Despí i estarà participada en un 74% per Reig Jofre. El 12,99% estarà controlat per Natra, principal accionista de Natraceutical, i el 13% per la resta d’accionistes de Natraceutical.

Segons Ignasi Biosca, conseller delegat de Reig Jofre: “L’operació té un gran encaix per a les dues companyies, que comparteixen una visió de creixement comuna, basada en explotar les seves complementarietats geogràfiques, de producte i de canals de distribució”.

La multinacional Reig Jofre és un dels principals líders al sector farmacèutic europeu en formulació i desenvolupament de principis d'alt valor afegit. Natraceutical és una companyia cotitzada al mercat de valors espanyol i referent a França en el sector dels complements nutricionals de venda en farmàcia, a través del seu laboratori Forté Pharma.

 

Notícies relacionades:

Seu a Sant Joan Despí de Reig Jofre, futura seu també de la nova companyia

Contingut relacionat: 
Categories: