Esteu aquí

Notícia

Grifols rep l’aprovació de la FDA per construir la seva nova planta de purificació a Los Angeles

Ha suposat una inversió de 53 milions i entrarà en funcionament aquest any

AddToAny buttons: 
12.01.2015

La multinacional Grifols, especialitzada en el sector farmacèutic i hospitalari, ha rebut l’aprovació de la Food and Drug Administration (FDA) per construir una nova planta de purificació a Los Angeles, als Estats Units.

El nou centre de la companyia, que suposa una inversió de 53 milions d’euros, estarà dedicat exclusivament a la purificació de la immunoglobulina intravenosa (IVIG), una proteïna procedent del plasma que s’utilitza com a tractament d’immunodeficiències i per combatre malalties neurològiques, ja que en ella es concentren els anticossos –més coneguts com a defenses–, que actuen a l’organisme com a barrera immunològica.

L'immunoglobulina intravenosa és una de les proteïnes plasmàtiques més importants i de més consum que Grifols comercialitza sota les seves marques Flebogamma® i Gamunex®.

La planta estarà situada dins del complex industrial que la companyia té a Los Angeles, compta amb una superfície de 9.000 metres quadrats i disposa d’una capacitat de purificació de fins a un màxim de 17 milions de grams d’IVIG anuals, augmentant així la capacitat de fabricació de Gamunex. Es preveu que els nous espais entrin en funcionament aquest any i que es creïn més de 100 llocs de feina.

Està previst que les noves instal·lacions entrin en funcionament aquest any. - Foto: ©La Vanguardia

Contingut relacionat: 
Categories: