Esteu aquí

Notícia

InKemia compra el laboratori especialitzat en alimentació Aslab

Es tracta d’una adquisició estratègica per a l’expansió internacional d’InKemia a l'Amèrica del Sud

AddToAny buttons: 
25.06.2014

El grup biotecnològic català Inkemia IUCT Group ha comprat el Laboratori d’Anàlisis i Assessoria (Aslab), especialitzat en el camp alimentari. L’adquisició s’ha fet dins el marc del pla d’expansió de l’empresa, presentat en les seves últimes ampliacions de capital.

D’aquesta manera, InKemia aconsegueix expertesa en els camps alimentari i nutricèutic, i guanya coneixement sobre l’alimentació funcional i els complements dietètics. Es tracta de camps claus per encarar el seu creixement a l’Amèrica del Sud, ja que són uns sectors industrials estratègics tan a Brasil com a Colòmbia, països on InKemia està implantant les seves filials.

Aslab va néixer l’any 2006 i té la seva seu a Vilanova i la Geltrú. El laboratori també ofereix serveis de consultoria (per la implantació d’estàndards internacionals o nacionals en els sectors de l’alimentació, la qualitat i el medi ambient) i de formació (especialment enfocada a respondre les necessitats de la indústria alimentària i la restauració col·lectiva).

InKemia, amb seu a Mollet del Vallès, vol seguir creixent a l'Amèrica del Sud. - Foto: © InKemia IUCT Group

Contingut relacionat: 
Categories: