Esteu aquí

Notícia

Inkemia guanya un concurs públic de la Unió Europea

El projecte ‘Carabazymes’ suposarà uns ingressos d’explotació de 416.325 euros per al grup

AddToAny buttons: 
13.04.2015

IUCT, la divisió del coneixement d’Inkemia IUCT Group ha resultat guanyador d’un concurs públic competitiu de la Unió Europea, en el qual hi participa com a membre d’un consorci format per una gran empresa, 6 Pimes i 7 centres públics d’investigació de 5 països europeus.

D’aquesta manera, la Unió Europa ha concedit al consorci el projecte ‘Carbazymes’, un projecte europeu de R+D del programa H2020 que suposarà uns ingressos d’explotació de 416.325 euros per a InKemia.

L’objectiu principal de ‘Carbazymes’ és obrir les portes al desenvolupament de vies d’obtenció biotecnològica (síntesis biocatalítiques) de productes químics de gran necessitat i així, poc a poc, transformar la indústria química madura en un sector industrial innovador, més eficient i sostenible.

El projecte es desenvoluparà durant els propers 4 anys, dins del programa H2020 de la Unió Europea i la inversió en R+D que s’hi porti a terme reportarà uns resultats tècnics patentables, en forma de nous productes, processos o tecnologies.

Amb el desenvolupament d’aquest projecte, que representa per al global del consorci uns ingressos de 8,214 milions d’euros i amb una inversió de més de 9,265 milions en R+D, Inkemia tindrà l’oportunitat d’incrementar la cartera tecnològica pròpia o ‘pipeline’, en línia amb el creixement que espera l’empresa en els propers anys.

Josep Castells

Josep Castells, CEO de Inkemia

Contingut relacionat: 
Categories: