Esteu aquí

Notícia

Inscripcions obertes per a la nova edició del BioEmprenedorXXI

La convocatòria per a inscriure’s al programa és oberta fins el dia 1 de juny

AddToAny buttons: 
28.04.2014

La convocatòria per a presentar projectes a la nova edició de BioEmprenedorXXI ja és oberta. Aquest programa ofereix suport a la creació d’empreses de base tecnològica dedicades a qualsevol disciplina de l’àmbit de les biociències a Catalunya, com ara la biomedicina, la biotecnologia, les tecnologies mèdiques o el sector agroalimentari.

Els participants rebran formació, mentoring, informació sobre l'accés a finançament i activitats de networking. És a dir, BioEmprenedorXXI ajuda els emprenedors a materialitzar les seves idees a partir del desenvolupament d’un pla de negoci, de l’ampliació de la xarxa de contactes i de l’accés al mercat global, de la formació sectorial i en competències directives o de l’assessorament d’un expert per tal de definir i consolidar la nova empresa, entre d’altres recursos i eines.

BioEmprenedorXXI és una iniciativa de “la Caixa”, Barcelona Activa i Biocat que enguany celebra la seva setena edició i que compta amb el suport d'empreses com Osborne Clarke, VirAudit, Almirall, Ferrer, Grifols i Asphalion. De les més de 95 iniciatives emprenedores que hi han participat des de la seva creació, 51 s’han constituït com a empresa i 9 estan en procés de aconseguir-ho. En total, s'han creat 232 nous llocs de treball.

Inscripcions

Més informació al web del BioEmprenedorXXI.

El programa formatiu BioEmprenedorXXI celebra enguany la seva setena edició. - Foto: © BioEmprenedorXXI

Categories: