Esteu aquí

Notícia

Ja estan obertes les inscripcions per als propers MOEBIO Short Programs

Els primers inscrits al programa 'Emprenedoria i Gestió' podran gaudir d'un descompte del 20%

AddToAny buttons: 
15.10.2014

El passat 29 de setembre es van llançar tres dels set MOEBIO Short Programs, uns programes formatius creats per Biocat a partir del programa Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona) i que tracten temes clau en l’assistència sanitària, la innovació, la gestió i l’esperit empresarial. Ara s'obren les incripcions pels quatre MOEBIO Short Programs restants, on els primers inscrits al programa “Emprenedoria i Gestió” podran obtenir un descompte del 20%.  

Els MOEBIO Short Programs tenen com a objectiu estudiar les tendències i els patrons del sector de l'assistència sanitària i les indústries relacionades, així com comprendre les organitzacions sanitàries, els subministraments, la regulació i el finançament, entre d'altres. Estan pensats especialment per a empresaris, gerents i executius d'organitzacions de salut, estudiants, postgraduats i altres professionals interessats en ampliar les seves àrees d’especialització a l’assistència sanitària i l’emprenedoria.

La durada de cada MOEBIO Short Program és d'un màxim de 20 hores i consten d’entre 3 i 8 sessions de diferent extensió. L’oferta inclou alguns programes indivisibles i d’altres que permeten assistir a sessions individuals. 

 

MOEBIO Short Programs 2014-2015:

 

Noticia relacionada:

 

 

Els MOEBIO Shorts Programs 2014-2015 van començar el passat 29 de setembre.

Contingut relacionat: 
Categories: