Esteu aquí

Notícia

Jordi Ramentol de Ferrer Grupo, nou president de la patronal Farmaindustria

El flamant president es planteja com a projecte principal tirar endavant el pla sectorial anunciat pel president del Govern central, el passat mes de setembre.

AddToAny buttons: 
26.10.2010

El director general de Ferrer Grupo, Jordi Ramentol (Barcelona, 1951), serà el nou president de la patronal espanyola Farmaindustria per als propers dos anys. L'Assemblea General de la patronal s'ha reunit avui en una sessió extraordinària per designar el seu nou president, que substitueix en el càrrec a Jesús Acebillo (Novartis). Després de més de 25 anys a la multinacional química Basf, Ramentol va donar el salt al sector farmacèutic, primer a Lacer i des de fa més de 10 anys com a director general de Ferrer.

El flamant president es planteja com a projecte principal tirar endavant el pla sectorial anunciat pel president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero (vegeu la notícia publicada per Biocat el dia 8 de setembre), el qual s'espera que estigui aprovat el proper desembre. D'aquesta manera, des de la indústria farmacèutica s'està treballant juntament amb el Ministeri de Sanitat perquè aquest Pla suposi la creació d'una plataforma de diàleg permanent amb el Govern i les comunitats autònomes, que permeti generar un marc estratègic d'estabilitat i que faci possible maximitzar la contribució econòmica de la indústria farmacèutica i aconseguir el major consens possible en l'àmbit regulatori.

 

Jordi Ramentol durant la roda de premsa a la seu de Farmaindustria - Foto: © Farmaindustria.

Contingut relacionat: