Esteu aquí

Notícia

La jornada de cloenda de l’ETTBio comptarà amb tres 'workshops' sobre emprenedoria i transferència de tecnologia

A la segona part de la jornada es lliuraran els premis BioEmprenedorXXI

AddToAny buttons: 
06.11.2014

El proper dimecres 3 de desembre Biocat organitza un esdeveniment que acollirà la jornada de cloenda regional del projecte europeu ETTBio Effective Technology Transfer in Biotechnology i la cerimònia de lliurament dels premis BioEmprenedorXXI.

L’acte constarà de dues parts. A la primera, es realitzaran tres workshops organitzats com a complement a l’informe final de l’ETTBio i en els que es tractaran diversos temes relacionats amb l'emprenedoria i la transferència de tecnologia en el sector de la biotecnologia. Es parlarà dels models d'Oficines de transferència de tecnologia i les tendències internacionals; dels nous models de col·laboració en innovació entre el sector públic i privat; i també dels reptes en formació en el camp de les ciències de la vida, de l'acadèmia al mercat. Durant l'acte intervindran experts com Thomas Crispeels, professor al departament de tecnologia i innovació de la Universitat de Vrije a Brussel·les; Pablo Cironi, cap de transferència de tecnologia del Centre de Regulació Genòmica; Luis Ruiz, CEO d'Spherium Biomed; i Gabriel Capellà, Responsable del Programa de Recerca i Innovació i Salut de la Generalitat de Catalunya.

L'ETTBio Effective Technology Transfer in Biotechnology, projecte europeu del qual Biocat és partner, està finançat per la Unió Europea (ERDF - European Regional Development Fund) i compta amb el suport del programa Interreg IVC. És una iniciativa centrada en la biotecnologia que analitza les deficiències en les polítiques i pràctiques existents per tal d’identificar possibles intercanvis de coneixement i compartir bones pràctiques que permetin la transferència de tecnologia amb èxit i efectivitat.

A la segona part de l’acte, les entitats promotores del programa BioEmprenedorXXI - Barcelona ActivaBiocatFundació "la Caixa" - faran lliurament del premi a les tres millors iniciatives presentades enguany a la setena edició d'aquest programa. BioEmprenedorXXI és un exemple d’èxit de la transferència de tecnologia i emprenedoria a Catalunya i que dóna suport, assessorament i formació a la creació d’empreses en l’àmbit de les ciències de la vida. Prèviament a l’entrega del premi, els finalistes faran les corresponents presentacions dels seus projectes. 

Per tal d'assistir a aquest acte, s'ha de confirmar l'assistència a través d'un formulari online

 

Organitzadors jornada de clausura regional de l'ETTBio:

   

 

Organitzadors BioEmprenedorXXI:

    
     
 
Sponsors BioEmprenedorXXI:

Devicare, Aniling i Cebiotex van guanyar els premis BioEmprenedorXXI de l'any passat. - Foto: © Biocat

Contingut relacionat: 
Categories: