Esteu aquí

Notícia

L'Ajuntament de Barcelona facilita l'expansió a 30 empreses innovadores

A través del programa Axelera, les empreses seleccionades faran un pla de creixement personalitzat i l'implementaran amb experts de PwC.

AddToAny buttons: 
09.04.2013

Redacció

L'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, ha posat en marxa una nova edició del programa Axelera per tal que 30 empreses de l’àrea metropolitana facin un salt en el seu creixement. Per aconseguir aquest objectiu, es posa a disposició de les empreses l’assessorament de consultors experts de PricewaterhouseCoopers (PwC), que els donaran suport en la identificació de les seves necessitats, la definició d’un pla de creixement personalitzat i la implementació.

Les empreses han de tenir una facturació mínima de 2,5 milions d'euros, un producte que es pugui comercialitzar a nivell internacional i ser innovadores en un sentit ampli, és a dir, que incorporin creativitat en els processos i productes.

El programa Axelera té dues edicions, la primera dirigida a empreses d'origen familiar del sector industrial tradicional i la segona, a empreses de caràcter multisectorial. Cada edició del programa té una durada aproximada de vuit mesos.

Per als participants al programa el cost és de 1.000 euros, tot i que el real supera els 15.000 euros.

Més informació a www.bcn.cat/empresa/axelera.

Per assistir a alguna de les dues sessions informatives que es faran els dies 12 d'abril (9 h) i 18 d'abril (9 h) es pot confirmar l'assistència a axelera@barcelonactiva.cat

Organitzen:
  
Col·laboren:
       

Sònia Recasens, segona tinenta d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Barcelona, amb Xavier Trias.

Categories: