Esteu aquí

Notícia

Last call BIO 2008 - San Diego

AddToAny buttons: 
14.02.2008

Tal i com ja us hem anant informant darrerament, el propers dies 17 a 20 de juny tindrà lloc la convenció internacional de la Biotechnology International Organization (BIO), que enguany es celebrarà a San Diego (EEUU).Com sabeu, per segon any consecutiu Biocat coordina per a Catalunya -juntament amb ICEX i Genoma España (organitzadores a nivell estatal)- la presència catalana dins del pavelló oficial espanyol, amb l'objectiu de representar el sector, exhibir els seus desenvolupaments, establir partenariats i promocionar-se.

El pavelló català estarà distribuït - seguint el model de l'any anterior - en estands individuals per empreses (un total de 19 distribuïdes en gairebé 200m2) i un espai de 30m2 per Biocat que compartirem amb totes aquelles institucions i organismes relacionats amb la biotecnologia que tingueu interès en participar-hi . No cal pagar espai d'estand per estar inclosos en aquesta zona comú.

Per a la vostra informació, us adjuntem:

- Mapa del recinte de la fira

- Pla general del pavelló espanyol

- Pla de l'estand institucional BIOCAT - BioRegió de Catalunya

- Mostra fotogràfica de la part institucional de l'estand de l'edició anterior

Tots aquells que esteu interessats en estar presents dins de l'estand sereu inscrits i apareixereu als diferents catàlegs que s'elaboraran per la fira. Per a poder disposar de les dades i procedir a la gestió dels diferents tràmits i altres accions de comunicació que emprenguem és IMPRESCINDIBLE que ompliu la fitxa que us adjuntem (doc Fitxa_Institucions_BIO_SAN_DIEGO_2008) abans del proper dimarts 19 de febrer.

En relació a les ajudes econòmiques * que us vàrem anunciar, podeu comptar amb una borsa de viatge de fins a 950 Euros per persona o entitat en concepte de viatge i allotjament que ens ofereix COPCA. Per als participants que ens vàreu acompanyar l'any passat us informem que la liquidació d'aquestes despeses esperem que aquest cop sigui més àgil després d'un acord al que hem arribat amb COPCA i que permetrà que disposeu del reemborsament abans de finalitzar el 2008.

Pel que fa a la tramitació del viatge, la nostra agència de viatges, Bestours, ofererirà la possiblitat de gestionar els vostres bitllets d'avió, amb l'objectiu d'aconseguir les condicions més avantatjoses per tothom (s'estan negociant tarifes de grup amb diferents companyies). L'allotjament ja està reservat fa uns mesos a l'hotel San Diego Marriott Mission Valley (http://www.marriott.com/hotels/travel/sanmv-san-diego-marriott-mission-valley/) per a tot el pavelló català.

Per últim, us recomanem que visiteu la pàgina web de la convenció www.bio2008.org on podreu trobar molta informació i on veureu la multitud de possibilitats que obre aquesta fira i que us ajudarà a decidir sobre la vostra participació.

Data límit per enviar la fitxa cumplimentada i notificar la vostra intenció: dimarts 19 de febrer

* Destinat a patronals, associacions sectorials i entitats relacionades amb l'empresa (inclouent universitats), però no a corporacions (ajuntaments, consells comarcals, generalitat)

Contingut relacionat: 
Categories: