Esteu aquí

Notícia

Leitat entra a l’empresa de capital risc Innova 31 per potenciar la transferència tecnològica

AddToAny buttons: 
11.06.2009

El centre tecnològic Leitat, amb seu a Terrassa, s'ha incorporat a l'accionariat d'Innova 31, una societat de capital risc creada el 2001 i especialitzada en inversions en start-up de base tecnològica. L’entrada de Leitat a Innova 31 –que té com a accionistes la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Caixa Catalunya, el Parc Científica de Barcelona (PCB) i EDM Holding–, permetrà aportar la seva experiència en R+D+I i en tecnologies emergents i complir el seu objectiu de potenciar la transferència tecnològica i de coneixement en la societat catalana.

Per a Innova 31, comptar en el seu accionariat amb un centre tecnològic com Leitat la posiciona com a societat de capital risc de referència en el sector de la transferència tecnològica i de coneixement.

L’acord inclou la incorporació de Joan Parra, director general de Leitat, al Consell d’Administració d’Innova 31.

Des de la seva creació, Innova 31 ha fet set operacions d'inversió i dues desinversions i avui té cinc empreses participades. Dues, Genmedia Therapeutics i Infinitec Actius, estan especialitzades en el sector de la biomedicina i la resta, nascudes a la UPC, en tecnologies de la informació i electromedicina.

Fotografia: Joan Parra (segon per l’esquerra) al Fòrum de la BioRegió, desembre 2008.

Contingut relacionat: