Esteu aquí

Notícia

L'Euroregió Pirineus Mediterrània impulsa el seu primer projecte Erasmus per a joves emprenedors

Es potenciarà la formació d'empresaris novells a Catalunya, Illes Balears, Llanguedoc-Rosselló i Migdia-Pirineus.

AddToAny buttons: 
02.05.2012

Redacció

L'Euroregió Pirineus Mediterrània ha posat en marxa un nou projecte d'Erasmus a través del qual s'impulsaran estades d'emprenedors novells amb empresaris experimentats perquè adquireixin les habilitats necessàries per dirigir una pime. El projecte, que finalitza l'abril de 2014, oferirà 56 intercanvis entre els territoris de Catalunya, Illes Balears, Migdia-Pirineus i Llanguedoc-Rosselló.

El programa es coordinarà conjuntament amb les cambres de comerç i indústria de Barcelona, Migdia-Pirineus i Llanguedoc-Rosselló, i el centre Balears Europa.

El nou projecte de l'Euroregió ja ha rebut la llum verda de la Unió Europea, que cofinança el 83% del pressupost total (prop de 200.000 euros) a través del fons de la Direcció General d'Empresa i Indústria de la Comissió Europea.

Erasmus per a joves emprenedors respon a la voluntat de l'Euroregió Pirineus Mediterrània de fomentar la creació de noves empreses i millorar la capacitat empresarial, la internacionalització i la competitivitat de les existents.

Trobada de presidents de l'Euroregió el febrer passat - Foto: © Euroregió Pirineus Mediterrània.

Contingut relacionat: