Esteu aquí

Notícia

L'ICEX convoca una missió empresarial de biotecnologia a Boston

El termini d'admissió de sol·licituds finalitza el 3 de novembre

AddToAny buttons: 
20.10.2014

L'ICEX convoca les empreses espanyoles del sector de la biotecnologia a una missió directa a Boston (EUA) durant la setmana del 2 al 6 de febrer del 2015. La missió té com a objectiu principal oferir a les empreses de biotecnologia espanyoles una plataforma que permeti el diàleg directe i la potencial captació de finançament procedent de fons de capital risc d'Estats Units. Durant els dies de treball a Boston, les empreses podran participar en reunions de partnering one-to-one amb representants de venture capital dels Estats Units.

El suport de l'ICEX a les empreses anirà des de l'orgatizació de la missió i una sessió de preparació prèvia de presentació de projectes a Madrid fins a un sopar de networking amb directius rellevants del sector a Boston. Per altra banda, l'ICEX podrà realitzar una selecció de les empreses sol·licitants tenint en compte criteris relatius al desenvolupament de producte, les necessitats financeres, el desenvolupament del pla de negoci i l'equip gestor.

La quota de participació en aquesta missió serà de 500 euros per empresa i el termini d'admissió de sol·licituds finalitza el 3 de novembre de 2014.

Convocatoria

La missió està orientada a empreses de biotecnologia per captar fons de capital risc a Estats Units.

Contingut relacionat: 
Categories: