Esteu aquí

Notícia

L'ICEX obre el termini d'inscripció pel programa de beques en empreses

El termini d’inscripció finalitza el 12 de setembre

AddToAny buttons: 
07.07.2014

L'ICEX España Exportación e Inversiones convoca un nou any les empreses espanyoles a participar en el Programa de Beques per a Empreses. El programa ajuda a la internacionalització de les empreses a través de la incorporació d’un becari format prèviament a la Xarxa d’Oficines Econòmiques i Comercials a l’Exterior de la Secretaria de l’Estat de Comerç. El becari realitzarà pràctiques durant un any a l’àrea internacional de l’empresa, a la seva seu a Espanya o en qualsevol de les seves filials o sucursals a l’exterior.

Durant els sis primers mesos de la beca, l’ICEX finançarà el 100% de la dotació del becari. L'empresa serà qui es faci càrrec del pagament de la dotació durant els sis mesos que resten per finalitzar la beca.

Les empreses interessades tenen temps fins al 12 de setembre de 2014 per fer la inscripció. Un cop feta la sol·licitud, la resolució es realitzarà en funció de la qualitat del pla de formació per al becari que presenti l'empresa, i del seu grau d'internacionalització i dimensió. 

Més informació al web de les beques en empreses de l’ICEX.

Els becaris ICEX passen per una fase de formació abans d'incorporar-se a l'empresa.