Esteu aquí

Notícia

L’ICEX ofereix una borsa de viatge a les empreses espanyoles que assisteixin a Biotech Showcase 2015

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 13 de desembre de 2014

AddToAny buttons: 
04.12.2014

Emmarcat en el pla d’internacionalització 2015 del sector biotecnològic espanyol –que està coordinat per ASEBIO–, l’ICEX convoca la participació de les empreses espanyoles a la propera edició de Biotech Showcase, que se celebrarà a San Francisco del 12 al 14 de gener del 2015.

Aquest esdeveniment, coorganitzat per EBD Group i Demy-Colton Life Science Advisors, atrau prop de 1.700 delegats d’empreses biotecnològiques, executius d’empreses farmacèutiques i inversors de tot el món, i és un dels principals esdeveniments de partnering enfocat a la inversió en el sector de les ciències de la vida.

El partnering permetrà a les empreses espanyoles organitzar reunions privades amb inversors i altres empreses participants, així com presentar el seu pla de negoci davant d’una audiència d’inversors, havent passat prèviament un filtre de selecció.

L’ajuda que ofereix l’ICEX consisteix en una borsa de viatge per un import màxim de 1.170 euros per cada empresa que compleixi els requisits necessaris. La data límit per presentar les sol·licituds és el proper 13 de desembre.

A més, els socis d’ASEBIO disposen d’un descompte de 200 dòlars sobre el preu d’inscripció.

D’altra banda, Biotech Showcase 2015 coincideix amb la JP Morgan Healthcare Conference 2015, una de les trobades d’inversors en ciències de la vida més important a nivell internacional. Això permetrà a les empreses ampliar les oportunitats de networking amb inversors.

 

Documents relacionats

La Biotech Showcase dóna l'oportunitat a les empreses biotecnològiques de conèixer i interaccionar amb inversors del sector.

Contingut relacionat: 
Categories: