Esteu aquí

Notícia

L’ICF inverteix en empreses biotecnològiques a través del capital risc

AddToAny buttons: 
06.05.2009

A través de la seva filial ICF Holding, l’Institut Català de Finances (ICF), agència creditícia del Departament d’Economia, reforça el seu compromís amb els fons de capital risc a través de la participació a Ysios Biofund I, fons que centra la seva inversió en empreses biotecnològiques, i Green Alliance, orientat a invertir en companyies d’energies renovables.

Amb una inversió de 3 milions d’euros per cada fons, ICF Holding participa en un 4,5% del fons biotecnològic Ysios Biofund I, el més gran d’aquest tipus que hi ha a España, promogut al seu dia per la que va ser presidenta de Genetrix, Cristina Garmendia. A Green Alliance, fons que inverteix en projectes de parcs eòlics, plantes fotovoltaiques, biomassa i biogàs, la participació de l’empresa pública és del 7,3%.

Arran d’aquesta acció, ICF Holding amplia a catorze la seva cartera de fons i societats de capital risc, on inverteix en total 70,6 milions d’euros. A més, referma la seva estratègia de participació en instruments impulsats des del sector privat, en comptes de promoure’n de propis.

Contingut relacionat: