Esteu aquí

Notícia

Londres acollirà la propera edició de la Conferència ‘Disruptive Innovations Europe’

Les empreses de la BioRegió poden gaudir d’un descompte del 20% en el registre

AddToAny buttons: 
07.01.2015

Durant els propers 10 i 11 de febrer de 2015, es durà a terme a Londres un esdeveniment dedicat a les innovacions disruptives per avançar en els assaigs clínics a Europa, la Conferència Disruptive Innovations EuropeAmb el suport del Consolat Britànic i la NIHR Clinical Research Network, la conferència reuneix el millors exemples globals d'assaigs clínics disruptius i s'esforça per augmentar la col·laboració a una escala encara més àmplia entre la indústria i la resta d'actors. 

DPharm Europe, amb la col·laboració de Biocat, posa a la disposició dels membres de la BioRegió un descompte del 20% per a la inscripció. Per fer-lo efectiu s’ha d’introduir el codi BIOC20 en el moment de realitzar el registre.

L’última edició de l’esdeveniment, que es va celebrar per primera vegada l’any 2011 a Filadèlfia, va atraure més de 850 assistents, entre els quals es troben 50 de les millors indústries farmacèutiques, i va incloure més de 3.000 networking meetings, 220 presentacions i es van constituir més de 100 col·laboracions.

A més, la Disruptive Innovations Europe Conference 2014 va abordar nombrosos exemples d’idees innovadores per avançar en els assaigs clínics que van des d’assaigs col·laboratius, compromís digital en design thinking i telemedicina, entre d’altres.

La conferència va tenir lloc a Boston el 2014. - Foto: © EU, 2014