Esteu aquí

Notícia

L'onzè Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona obre la presentació de projectes que necessiten capital

Les empreses 'early stage' interessades han d'enviar la proposta abans del 28 d'octubre a través del web del Col·legi de Metges.

AddToAny buttons: 
11.10.2013

Redacció

El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), Barcelona Activa, Keiretsu Fòrum i Biocat coorganitzen l'onzè Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona, el dia 20 de novembre de 2013. El Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona és un punt de trobada entre empreses amb projectes de biotecnologia, dispositius mèdics, serveis sanitaris i tecnologies de la informació relacionades amb la salut, i inversors interessats en el sector.

Entre 2012 i 2013 la xarxa d'inversors internacional de Keiretsu ha entrat en el capital de 16 compayies de l'àmbit de les ciències la vida. En l'última edició del Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona, el juny passat coincidint amb la celebració del congrés d'innovació hospitalària MIHealth, hi van participar un centenar d'inversors de la xarxa de l'Iese.

Es poden presentar tot tipus d'empreses (early stage) o equips amb projectes innovadors de desenvolupament de negoci dels àmbits mencionats anteriorment fins al dia 28 d'octubre.

Un comitè de selecció format per membres de les entitats organitzadores i experts dels àmbits sanitari i de la inversió privada determinarà, mitjançant votació, els deu millors projectes entre els presentats en temps i forma.

Més informació i inscripció (tant per presentar projectes com per assistir al Fòrum com a inversors o públic) al web del COMB.

Data: 20 de novembre de 2013
Hora: 17 h
Lloc: COMB • Sala d'actes • Passeig de la Bonanova, 47 • Barcelona (mapa)

Consultes: forumhealthcare@comb.cat

Entitats promotores:
      

Mosaic Biomedicals, fundada per Joan Seoane, Judit Anido i Josep Baselga, al vuitè Fòrum d'Inversió - Foto: © COMB.

Contingut relacionat: 
Categories: