Esteu aquí

Notícia

Medica 2008 (Düsseldorf): la fira europea de referència en tecnologies mèdiques

AddToAny buttons: 
22.10.2008

Del 19 al 22 de novembre 2008 es celebrarà a Düsseldorf (Alemanya) la Fira Mèdica, la trobada més important del sector mèdic. Aquesta fira aplega especialistes de diversos camps de la medicina i professionals de la indústria per donar-los a conèixer les innovacions i últimes tendències del sector, així com les darreres novetats en productes i serveis de la indústria mèdica.

ACC1Ó-CIDEM-COPCA organitza una missió de 19 empreses a la 8ena edició del Brokerage Medical Technologies Partnering Event (20 i 21 novembre) en el marc de la Fira Medica, organitzada per la xarxa Enterprise Europe Network (www.een.cat) de la qual en forma part.

Aquesta xarxa europea ajuda a les empreses i entitats de recerca a cercar socis tecnològics per a comercialitzar tecnologia catalana o bé adquirir-ne d'europea amb l'objectiu de promoure la innovació tecnològica mèdica en el teixit industrial català. Biocat ha signat recentment un acord de col·laboració amb l' Enterprise Europe Network (www.een.cat), en qualitat d'entitat col·laboradora per tal de difondre i promocionar les activitats de la xarxa a Catalunya.

La missió compta amb el suport de Biocat que presentarà a la Fira la seva aposta estratègica d'impulsar el clúster de tecnologies mèdiques a Catalunya, amb el propòsit d'arribar al màxim de representants d'empreses i institucions catalanes i difondre'ls el compromís ferm de construcció i dinamització del sector.

Web oficial de la fira

Contingut relacionat: 
Categories: