Esteu aquí

Notícia

Medtep tanca una ronda de finançament de 2 milions de dòlars i s’expandeix

L’empresa ha traslladat la seva seu social i comercial a Silicon Valley i ha obert una delegació a Mèxic

AddToAny buttons: 
22.07.2015

Medtep, una start-up que ha desenvolupat una solució tecnològica per la prevenció de malalties, el tractament i el benestar, ha tancat la seva primera ronda de finançament i salta a Silicon Valley i Mèxic.

La inversió, de dos milions de dòlars, ha estat liderada pel fons mexicà Stella Maris Partners. També han participat inversors americans i espanyols com Iñigo Juantegui (cofundador de la neveraroja.com), Pablo Juantegui (CEO de Telepizza), Carlos Gallardo (a través de CG Health Ventures) o el conegut pediatra Carlos González. “Molts dels inversors tenen algun tipus de relació amb el sector perquè l’objectiu era que no només aportessin finançament, sinó també valor a la companyia”, afirma Pablo Pantaleoni, co-fundador i CEO de Medtep.

L’empresa utilitzarà aquest capital per consolidar la seva estratègia d’internacionalització. Gràcies a la inversió actual, Medtep ha traslladat la seva seu social i comercial a Silicon Valley (San Francisco, EEUU) i ha obert oficines a Mèxic. Aquest moviment és un aspecte clau, segons Pantaleoni, per “assolir la fita d’afiançar-se la presència als Estats Units i guanyar-ne més a Llatinoamèrica”. La seu de Silicon Valley serà dirigida per Pantaleoni, mentre que a Barcelona (on va néixer l'empresa) un equip de més de 25 persones seguirà treballant en el desenvolupament del producte i la innovació.

Medtep va ser creada el 2011 per Pablo Pantaleoni (graduat en ADE i Economia) i Jacob Suñol (enginyer informàtic). És una plataforma per millorar la comunicació entre el metge i el pacient en què els doctors introdueixen la informació mèdica a uClinics i els pacients poden consultar el seu historial i els tractaments que han de seguir a uPatient. Es tracta d'una solució de medicina personalitzada en què cada pacient ha de seguir el seu tractament mitjançant diferents plans definits pels professionals de la salut i adaptats a la seva condició i estil de vida.

Medtep

Pablo Pantaleoni i Jacob Suñol tenien 24 i 27 anys respectivament quan van crear Medtep. - Foto: ©AIJEC

Contingut relacionat: 
Categories: