Esteu aquí

Notícia

Més de 60 empreses catalanes participaran a Biospain 2014

Biocat dóna suport a la trobada que enguany se celebra a Santiago de Compostela

AddToAny buttons: 
18.07.2014

Del 24 al 26 de setembre de 2014 tindrà lloc a Santiago de Compostela la 7ª edició de BioSpain, que ha aconseguit convertir-se en el punt de trobada de referència del sector biotecnològic a Espanya. L’esdeveniment està organitzat per l’Associació Espanyola de Bioempreses (Asebio), la Xunta de Galicia, la Universitat de Santiago de Compostela, la Universitat de Vigo i el Concello de Santiago

Biospain 2014 contarà amb la presència de més de 60 empreses catalanes que presentaran els seus productes i serveis durant la fira i participaran en les diferents reunions de partnering, que són un dels eixos centrals d'aquesta fira de caràcter biennal. L'edició del 2012 va acollir a 217 expositors, 762 empreses i institucions i més de 1.850 delegats de 25 països i, a més, es van realitzar fins a 2.150 reunions one-to-one. Aquest èxit ha fet que BioSpain es posicioni com un dels esdeveniments de partenirng i transferència de negoci i tecnologia més importants del molt, cinquè classificat a nivell mundial durant l'any 2012.

Biocat col·labora un any més amb BioSpain i és responsable de l'organització d'una de les sessions del programa científic de la fira. En concret, dimecres 24 de setembre, Montserrat Vendrell, directora general de Biocat, moderarà una sessió sobre models d'acceleració d'start-up innovadores, dins del track de clústers europeus. El programa de BioSpain inclou també una sessió organitzada pel projecte europeu Transbio Sudoe del qual és partner Biocat, juntament amb la Universitat Paul Sabatier (Toulouse), l'Universitat de Montpeller, l'Institut Europeu de Química i Biologia de Burdeus, l'Institut de Quimica i Biologia de Lisboa, la Universitat de les Illes Balears, el Clúster Biotecnològic i Biomèdic de les Illes Balears (BioIB), la Universitat de Santiago de Compostela, i la Fundación de la Comunitat Valenciana para la Promoción Estratégica, el Desarrollo y la Innovación Urbana (InnDEA).

Transbio Sudoe tindrà un estand a la zona d'exhibició de la fira, que els diferents membres posen al servei de les entitats i empreses de les seves respectives regions. En concret, aquest serà l'espai de Biocat a BioSpain, on s'oferirà suport a les organitzacions catalanes presents a la trobada.

Bioibérica, Oryzon, Almirall, Grífols, Caixa Capital Risc, Ferrer, Amgen i Asphalion es troben entre les empreses de la BioRegió que tindran una presència rellevant a la trobada del proper setembre.

Biocat va ser un dels patrocinadors de la passada edició de Biospain.

Contingut relacionat: 
Categories: