Esteu aquí

Notícia

Missió de Biocat a la Xina per trobar noves oportunitats de negoci

Les empreses catalanes faran visites d'alt nivell a parcs científics, hospitals i institucions del sector de les ciències de la vida. També podran presentar la seva activitat en dos esdeveniments clau de 'partnering' per introduir-se en aquest mercat.

AddToAny buttons: 
26.02.2013

Redacció

"La Xina i Europa es complementen. Aquí teniu bons projectes, bona tecnologia i talents de primera categoria, coses que nosaltres necessitem", va dir el consultor Gao Ronghui durant la seva xerrada Challenges, opportunities and landing in the Chinese market el passat 25 de gener a Barcelona. "L'any vinent serem el segon mercat farmacèutic del món, i no crec que el ritme de creixement s'alenteixi durant els propers cinc anys", va remarcar aquest xinès format al Regne Unit.

Després de la jornada sobre el mercat xinès de les ciències de la vida, on hi van participar una cinquantena d'executius i representants d'empreses de la BioRegió de Catalunya, Biocat organitza una missió empresarial a la Xina del 26 al 31 de maig de 2013. L'objectiu és conèixer de prop les múltiples oportunitats de negoci en aquest país i fomentar la col·laboració entre empreses catalanes i xineses.

Les empreses de Catalunya interessades a participar-hi ho faran amb la delegació formada per representats del projecte bioXclusters i executius d'empreses de Baviera, Piemont i Roine-Alps, tres bioregions europees capdavanteres en ciències de la vida. La missió ofereix:

  • Visites d’alt nivell per conèixer alguns dels parcs científics i tecnològics més rellevants (Shanghai Juke Biotech Park, Suzhou Institute of Nanotech and Nanobionics, Shanghai BioBay i ZhangJian HighTech Park), l'hospital universitari RuiJin (líder en recerca a l'àrea de Xangai), entre d'altres institucions del sector.
  • Esdeveniment Sino-Euro Bio-Partnering (SEBP) a Xangai organitzat per G-Med Consulting, que presideix Gao Ronghui. Les empreses catalanes hi poden participar a un preu preferent de 90 € (tarifa estàndard és de 150 €), juntament amb altres bioclústers i empreses d’arreu d’Europa i la Xina. També poden fer una presentació empresa. Hi ha un track dedicat a finançament i un sopar-networking.
  • Agendes individualitzades: ACC1Ó, a través de la seva oficina a Xangai, ofereix l’elaboració d’una agenda personalitzada per empresa.

Pots ampliar la informació i consultar el cost per persona a l'agenda de visites.

Inscripció 

Consultes:
Biocat
Àrea de Desenvolupament de Negoci
Mamen Martí (Responsable d'Internacionalització)
cmarti@biocat.cat
Tel. 93 310 33 89

Pots seguir-nos a Twitter @bioXclusters

Informació relacionada:

Consulta totes les notícies sobre el projecte bioXclusters.

Organitzen:           Amb la col·laboració de:

  

         

Gao Ronghui, Adela Farré (Biocat), Clàudia Danesi (ACC1Ó) i Marc Ramis (TBI) a la jornada sobre Xina - Foto: © Biocat, S. Cámara