Esteu aquí

Notícia

Missió institucional i empresarial a Mèxic organitzada per ACCIÓ

El programa està adreçat, entre d'altres, al sector farmacèutic

AddToAny buttons: 
21.07.2014

Entre els dies 4 i 10 d'octubre de 2014, l’Agència per a la competitivitat de l’empresa (ACCIÓ) organitza una missió institucional i empresarial a Mèxic per establir i potenciar les relacions empresarials i institucionals entre Catalunya i el país centramericà, que serà encapçalada per Felip Puig, conseller d'Empresa i Ocupació. 

El programa està a adreçat als sectors d'automoció, tèxtil i moda, i farmacèutic. Aquest últim representa un 1,2% del PIB mexicà, amb un consum que va superar els 13.600 milions de dòlars el 2012 i que s'estima que creixerà per sobre del 8% anual fins a 2020. Mèxic és el primer exportador farmacèutic de l'Amèrica Llatina i representa el 35% del mercat del subcontinent. El país té un mercat creixent en demanda de productes per a patologies com la diabetis o l'obesitat i els experts consideren que ofereix també interessants oportunitats per a la distribució o la llicència de productes a farmacèutiques locals, i per a les empreses de tecnologies mèdiques.

Per a les companyies participants, ACCIÓ està organitzant un programa específic per a cada sector que inclou reunions amb institucions i empreses mexicanes específiques de cada sector. A més, s'organitzaran reunions individuals personalitzades segons els interessos de cadascuna de les empreses participants.

La data límit d’inscripció per a els empreses és el 30 de juliol.

 

 

La missió tindrà lloc a Mèxic el proper mes d'octubre.

Contingut relacionat: 
Categories: